Alla inlägg den 10 maj 2013

Av Johanna T - 10 maj 2013 21:50

Fyfan vilket mission det är med barn/bebisar och mat...Har suttit mig ned och försökt skriva ihop en

mattids "plan" lite ungefärligt beroende på när hon vaknar/somnar såklart. Men det är ganska lika nu för tiden, så ska försöka styra in bra och vettiga rutiner!

MEN det är fan svårt endå, men man får testa sig fram vad som funkar för OSS,HENNE framförallt så hon blir mätt o nöjd om dagarna..och se lite när hon är som hungrigast osv osv...


Och jag har inte tagit med någon amning, då det är slut med det nu,(igen) haha nä men hon fick bara på morgonen, sen ökade jag igen, då jag själv saknade det nå enormt och hon är väldigt tuttig. Men på gränsen för tuttig och det är hennes största trygghet och vi måste hitta annan första/största trygghet, då jag vill känna att hon är lika trygg med sin far som med mina boobs! haha Och nu mena jag inte att hon INTE är trygg med Andreas, för det är hon VERKLIGEN!=) MEN inget klår mina boobs, inte ens i närheten känns de som ibland!:P 

Och det är ju såklart en trygghet för mig med, men det är fan dags o släppa taget lite, trygghet är inte alltid bra!

Inom rimliga gränser!=)


 


Och sen så ska vi ta tag i våra matrutiner också, jag har aldrig vart duktig på mat, elr aldrig särskilt matglad!

Och nu har jag tänkt, för komma igång så ska jag faktist äta pulver 2 ggr om dagen, då det mättar mig längre, och då hinner jag få tillbaka lite energi, och kan laga egen mat och kanske hitta matlycka? aah jag säger emot mig själv lite, men äter inte pulver för banta utan för jag är LAT haha och det MÄTTAR MIG(FUNKAR PÅ MIG) längre, och ah bättre att jag kastar i mig pulver ÄN inte äter ALLS?! och aah sen fan vet jag, jag gör väl vad jag vill och känner!=) behöver inte förklara mig för er egentligen haha!

Godis har jag slutat med, its goone! Sen 2-3 dagar tillbaka bara haha, men jag tror droppen är droppad så har inte vart sugen än iaf=) men självklart kommer det komma! Fiika? Ja jo det gör jag, men inte varje dag! 

Kommer fika på söndag då jag fyller år!!! WOPPPPP!!!!

Valde också att inte bli firad mer än familjen bara, så bjuder dom på lite fika jag bakat idag och ska baka imorgon, orkar inte 24 är ingen ålder, men 25 känns mer o bjuda släkt och familj och vänner!=) höhö, 


Meningen är att jag ska få lite livslust (lät jätte illa) och mer energi till övers, att kunna ge Ronja,Andreas och vänner!=) Vart nere i mörkgrotta för länge nu, även om jag är AS LYCKLIG för jag fick världens goaste dotter, men har vart mycket som hänt, och ny omställning med barn osv..så nu ska jag rycka tag i mig! För är endå en tuff period framöver när jag snart går i futurum och inte har nån utbildning ochsådära!=)

MEN jag ska lösa jobb, plugg nåt! det är jag säker på, 


Så tillbaka till vad jag skulle skriva om PULVER, det är en hjälp för vet att det biter mot mitt sötsug osv.

och lathet som sagt, jag står för det att jag gör det av lathet OCKSÅ! men ja det har också funkat på mig!

Men tycker inte folk ska ta sånt enbart för bantasyfte, för när man börjar med vanlig mat och inte har nån självbehärskning så tror jag 9 av 10 går upp igen!=) Och JAG måste minska mina portioner, och det kommer av sig själv efter jag ätit pulver 2 ggr om dagen, då magsäcken krymps!:P 

ännu en gång känns de som jag sitter och känner att jag behöver förklara mig för er!? 

jag kan ha lite dubbelmoral angående vissa saker, och banting har jag mycket åsikter om, och tror inte ett skit på såna, RÖR PÅ ER EFTER VAD NI TRYCKER IN I KÄFTEN! är väl det jag tror på!

 

 

SÅÅÅÅ, jag har börjat träna, och har sett lite resultat men ska fortsätta, och ska börja springa också samt styrketräna så tror jag att jag får bäst resultat, måste få bort de lite överflödiga efter graviditeten och fasta upp skiten igen!=) Men insåg att mina bröst väger 3kg styck, så där har jag vikten som är kvar HAHA! 

nää, är inte det som står på vågen som är viktigaste, det är hur jag känner mig och hur jag ser ut! 

har liksom aldrig vägit över 60 kg( vägde dock 61-62 då jag blev gravid, jefla julgodis) somsagt så att va över det är inte så rockigt, gick endå upp 23 kg på graviditeten! Och har bristningar på magen, men vissa syns inte och dom största, o mesta är på g o blekna också!
Har börjat sola solarium igen så då bleknar dom meer! kan dock synas mer också men tkr fan inte det gjort det!=)

 

 

Så, dags att ta tag i livet, livssituation, energin, orken, lyckan, glädjen, RUTINER!=)


Muskler väger mer än fett, så jag väger gärna 65kg och ser tightare ut än jag gjort förr!!

Och nästa graviditet ska jag INTE gå upp så mkt, men blev nog för jag gick ifrån jobbet tidigt(fick massa rörelser där) och va tvungen o börja äta mer än 1 gång om dagen, så aah klart man går upp!=) samt tränade inte! bara va ute och gick liiiite. 

så har ju redan daglig motion, och tränar så kommer jag fortsätta då med!=) och kommer äta MAT som man ska iaf bättre så aahh jag är pepp inför nästa graviditet haha!

MYCKET på gång somsagt, börjar babysim på måndag och kommer köra måndagar och onsdagar i 4 veckor.

Ska bli riktigt skoj,(nej inte att sätta på sig en bikini) Men Ronja gillar bada=))) 

Sen är jag på öppna förskolan tisdagar och numera torsdagar också, så det är kul att komma iväg lite och göra saker med Ronja, små saker som endå gör så mycket, ROnja har börjat klappa händerna haha! as sött! SItter i stolen, soffan, golvet o börjar klappa händerna! :D 

 

aaahh, nu fick jag tilt, så nu ger jag mig, ska snart gå och sova tänkte jag!=) gooooddnaattt!!!!

 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards