Alla inlägg den 26 maj 2013

Av Johanna T - 26 maj 2013 22:29

Mycket har hänt på en kort kort tid, men jag tror det gjort mitt ännu starkare. 

Mycket tankar, känslor, åsikter, funderingar men jag har fokuserat om möjligt ännu mer på Ronja,

all dåliga energier har jag lagt åt sidan och vart en gladare Mamma mot Ronja, och hon har verkligen

skint(stavning???) upp ännu mer tycker jag! Hon är verkligen en glad tös dedär, lyser bus i ögona på henne!=)


Hon börjar utforska mer och mer, hon ligger huller om buller, ska ha allt, kan stå på knä och försöker resa sig osv.


Tur är har vi babysim 2 ggr i veckan och öppna förskola 2 ggr i veckan, samt jag tränar & springer, går på promenader(har dock blivit mindre) men ska återupptas igen, ska ut och gunga med Ronja lite testa om hon gillar det!=) Men inväntar rätt tillfälle när hon är pigg och glad och att det är bra väder såklart!


Igår var jag på Emmas 25års fest, jag & Sara drog dit en sväng mot kvällen, jag tog mig några cider faktist, och jag tror jag fått mitt livs största "som en film händelse" jag skratta så jag spydde nästan kändes de som, och börjar gap flabba av bara tanken! HAHHAHAHAHAHA. Ni vet när man ska köra bil och man ska köra framåt, men man åker  bakåt? JAA typ SÅ fast det va NU JÄVLAR start på bilen, och man förväntar sig att åka framåt, men åker bakåt i 180km/ timmen typ HAHAHAHHAHAHHA.................tack sara för du gjorde mitt år där!!! SÅ sjukt kul, jag hoppar ni förstår lite iaf;) tur att ingen bil stod bakom oss, elr ja det gjorde det men inte så nära! HAHAHAHAHAH...............


Idag vare också min första morsdag dag jag fick uppleva som morsa!=) öhm ah skit bra! 

Fick blommor och en trisslott, turta(å), och pizza nu på kvällen, skulle bli spicy men jefla skit så vare stängt.

lagom mysigt, vart ute på promenad med ANdreas, Ronja och Maja! Nu ska jag väl blogga klart, gå och duscha sen bädda rent sängen sen hoppa ned då jag är pruttbajskisstrött! 


Och imroron ska man ned till VUC också och snacka och söka in på lite ämnen och se vafan det blir!=) dags o smygstarta nu till hösten lite, förbereda inför kommande futurum!=) läskigt. Fixa lite cvn, personliga brev och söka jobb som bara faN! Nu ska alla ni jävlar som någonsin underskattat mig få se!!!! Jag skulle aldrig slöa och ba få saker serverat nu när jag har världens bästa  unge!!!!

Ävn om hemmfru är lockande så kommer det inom sin tid;) vill jobba lite iaf, om jag trivs på jobbet såkalrt! och det är viktigt, och vi har lite planer..=) ska väl möta mina värsta fiender, siffror, papper och ytterligare siffror! mattematik alltså...men ofta handlar sånt om lära sig ett visst system och jag vet att jag kan för jag har mer koll än folk tror med såna där konstiga saker, och aahh jag har spelat mycket yatzyy i mina dagar hahaha, !


Ska börja fixa Ronjas rum också, ganska lite saker som egentligen behövs, lite målarfärg, en lampa, förvaringar typ, gardiner, typpppp!=) Ska bli riktigt kul och fixa hennes rum!=) Vi ska också lösa möbler till vår nya balkong, en stor inglasad balkong, LOVE IT! kommer spenderas mycket tid där, sommar som vinter!=) hur grymt som helst!

ah nu vart de en jävla dryg text för er men ah skönt o skriva som sagt!;)


Och ahhh, saker som inte dödar en gör en starkare!! Tur att man har en grym karl som backar upp en och ger mig stöd och kärlek när man behöver den som mest men kanske förtjänar den minst då man kanske inte är så kul och ha o göra med när allt blir svart, men jag ser massor med ljus och tänker inte gå ned mig pga allt som hänt! 

Mycket skit har jag gjort i mina dagar som jag inte är stolt över, men jag har också blivit straffad för mina dåligheter, och har även fått tillbaka massa god Karma, den goda karman gav mig en frisk, perfekt, glad, härlig busunge som gör en såååååå lycklig=) 


Jag är inte en sån som sitter och målar upp en bild av perfekthet i mitt liv, förhållande osv...vissa verkar alltid hävda sig och ska visa sig så bra, att dom har allt osv...Jag har långt ifrån ett perfekt förhållande med Andreas, MEN vi jobbar för det, och har jobbat mycket för vara där vi är idag! Vi lär oss varje dag och man måste acceptera folk för hur dom är, och hantera saker därefter. Vi har bråkat MYCKET i våra dagar, jag har gett han en liiten hjärnskakning, men vi står ALLTID med varandra när saker omkring oss vänder oss ryggen elr hugger oss i ryggen, i slutändan så står det alltid han&jag mot världen, som en julafton när vi skulle gå hem från min mamma&pappa, så kom det ett litet luuuuder, hahaahha och snacka i tele o börja säga saker till den hon snacka med om mig/oss,och Andreas hade gått före mig då vi bleb jääääääääävligt osams, och såfort han hör mig börja tjaffsa o skrika på dendär tjejen så vänder han om för hjälpa mig, så huxflux från att vi ville döda varandra, och inte se varandra typ så stod vi sida vid sida när hon försökte kaxa med mig! Nu blev det inge mer än så, tur det för de va endå julafton hahaha! Men ah huvudsaken är att i slutändan står vi med varandra och vet precis vart vi har varandra!

hur osams vi än må vara, hur mycket elaka saker vi än sagt om varandra, dels så har det blivit STOR skillnad på våra bråk, men vi är alltid med varandra!=)

Han är ju den jag skapar en familj med, vi har en förbannat bra början! Och hur mky jag än kan hata honom så älskar jag honom alltid mer än jag hatar! DET är en jävligt viktig del!=)


öh ah n har jag gaggat klart för idag......hoho


hejdåååå. dusch, säng, skönt zzZzZzZzzZzzz......


Ovido - Quiz & Flashcards