Alla inlägg den 30 maj 2013

Av Johanna T - 30 maj 2013 21:57

Livet går vidare och kommer ta en helt ny vändning!

Sommaren ska jag NJUTA av, för det är inte långt kvar innan det blir både skola, jobbletande, ta hand om en 1åring, osv osv..Så sommaren ska njutas med min familj, några vänner har jag inte hahahhahahha, bara bekanta vänner elr vad man kallar det men det funkar för mig tills jag hittar vänner. Det är fan svårt detdär med vänner nu när man är 24 år, för alla har sitt gäng redan, och man kommer inte in i såna för det är alltid så tight mellan sånt.

Men jag måste bli bättre på höra av mig till dom och ta vara påt lite mer, för det är alltid kul när man väl ses!=)

Sen hoppas jag med tiden få träffa några mer mammor med barn så Ronja kan få leka! 

Så det är as kul och komma iväg till öppna förskolan 2 dagar i veckan, tyvärr är det sommarstängt sen men man har semester och utflykter så det går an!=) ba påt igen när det öppnar, och jag får träna mer på min sociala bit då jag är SÅ blyg i början hahahaha. Ni ska ba se mig kallprata med dom på babysimmet elr så;) jag har så svårt o komma på vad jag ska säga när jag inte känner nån riktigt än . hahahaha

Men jag ser ljust på framtiden och har allt jag behöver runtom mig, och kommer ha fler med tiden!

Hellre några få bra vänner, än 20 dåliga vänner!=) ba så det ääääär.


Najs med att ha barn är att man kommer ju ut o träffar folk, och man har ju endå mkt o prata om med andra folk som har barn, så någon kanske gillar mig och Ronja för dom vi är!;) 


Jag har iaf kommit upp på bena efter ett nedslag så det är najs!=) 


Jag får hänga med dom tuffa grabbarna;) är endå killar jag alltid mest kommit överens med, tjejer är bra knepiga!

tyvärrrrrrr!

Vi va och hälsade på Ronjas gudfar också igår, han hade inte träffat henne på ett braaa tag! Så det va ju på tideN=)



typ den 19-20 juni blir första natten utan Ronja, hon ska va hos sin mormor& morfar...Jag & Andreas ska till varberg och kolla på vip bio? hahahaha, hans polare är regissör och filmen ska visas då, sen har dom hyrt nå ställe efteråt, så aahhh, med en stooooor klump i mammahjärtat så får jag hoppas det går bra! Dom har ju endå haft 2 egna barn varav en som skrek jämt o ständigt( kan ha vart jag) och Ronja är inte sån, kan väl bli lite segt på natten bara om hon vill ha mig, men det är bra för henne=) och MIG....försöker jag intala mig iaf, så jag hoppas det är en jäääääääääävla bra film alltså annars jävlar !!! hahahhaha.


sen i juli åker vi på semester med min mamma pappa, och bruschan o Maxine o deras Alva, sen tror jag också min mormor och morfar skulle med upp dit, tällberg!! bara 4 dagar lite lagom sådär, kan bli skoj!!

Ronja och Alva är 10 månader, så kan väl bli high life så ingen vill träffa oss på ett tag! hahahaha.


Har anskökt om ett jobb också häromdan, lär ju verkligen inte få nåt då det va en spontanansökan men den ligger i deras databas i 4 månader, så aahh fan vet jag! man kan ju alltid hoppas vore ju jääääävligt klockrent iaf! Ska lösa mig ett riktigt bra jävla cv och lära mig personligtbrev så ska jag söka av bara fasen!!! kanske få stake och gå till affärer i sig och fråga dom rakt ut så dom får se sprutludret;) hihihihi.


Jag vill fan börja jobba lite känner jag! fast endå inte , skulle kunna va hemma jämt om jag bara hade mer rutin o hobbysar...men känner att det är dags att börja tjäna in lite caaasshhh så man kan leva lite mera! dvs shoppa!!

inte så att jag inte kan det nu, men jag vill va rik! haha iaf rikare!=)



öhhmm, nu ska jag sluta gagga och släcka lampan så inte myggen hittar hit vilket dom redan gjort!!!


hajdoooooooooo.


med risk att låta mobbad i detta inlägg, så gör det mig inte ett skvatt!!=D 


vänd inte kappan efter vinden, det vinner man inget på! HEJDÅ


Ovido - Quiz & Flashcards