Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Johanna T - 27 juni 2013 20:13

alltså jag jobbar inte ens på posten förtillfället men endå blir jag jävligt sne över hur "ledarna" tar hand om sina medarbetare!!! ska man behöva bli arg för saker ska hända?ja tydligen!! och det får dom snart:))) en arg johanna har dom iaf aldrig sett!

Av Johanna T - 27 juni 2013 19:13

Sitter och funderar på vad som ska inhandlas???? karl är och handlar, jag skulle med men lilla Ronja somna lagom tills han kom hem, för hämta oss! Såkandetgå!=)

Idag har jag vart och shoppat med Sara, ROnja är en riktig shoppingbrud redan, hon ba sitter och har det najs i vagnen, sen får lite käk i kistan sen däckar;) grejjjt ! underbar ungeeee!!!!

Shoppade ett par byxor AS SKÖNA, som om jag inte hade några brallor på mig känns de haha.

en oversize linne och en hoooddiieee...woppp! och ansiktstvätt, tjohej trodde den skulle kosta MAX 70 kr, men nää 106 kr...WTF! så hoppas den är BRA! haha


Tror vi va på erikslund i 4 timmar, samt käka tacobuffe på food court=) sweeet, gurkaa sååå gott!=)


Imorron ska Ronja testa och sova hos sin mormor&morfar för första ggn..hjälp! hahaha..blev på kortvarsel så hoppas jag inte hinner övertänka allt, Hon sover oftast hela nätter, iaf till 4 och äre Andreas som tar henne då äre ba byta blöja o lägga ned henne igen, ibland kanske hon måste ha lite mat för va lugn, sen sover hon tills de är dags o vakna på riktigt..SÅ det bör jag inte va nå problem..

Och dom har ju haft 2 barn själva min kära mor o far;) och jag skrek från 16-22 varje kväll elr va det nu va, och så är ju inte ronja så det är fan luuungt..men jag är SÅ ronjig, ochh hon är lite mammig, men fan..nångång ska väl va den första=) ocg det kommer så super!!

Jag Andreas och Andreas vän ska väl käka och sen rulla ned mot cityfestivalen och kolla läget..bara försöka ha det trevligt, jag är ju typ alltid hemma efter 18 då ronja somnar allt från 18-20.30 mellan där omkrnig sen måste man ju va hemma, nån av oss..så ska bli skönt att kunna ha möjligheten att vi båda kan göra nåt tsm en dag bara!=)


SÅ hoppas min sessa sköter sig och överlever utan sin mamma!:P

kanske får min första sovmorgon också på ca 9 månader?;) neejj så ska jag inte säga för ROnja sov fan från 23-10 en period men inget sammanhängande!:P så DET ska bli skönt=) slutar väl med att jag går hem 23 och sover en hel natt istället..hahahaha, IKKKEEE!!:D


Och i onsdags så va Hanna Och WIlmer här som jag nämnt tidigare..mycket trevligt! kul och se hur barn är med varandra, hur dom löser saker och ting!=) thaha jag både längtar tills Ronja börjar krypa(vilke dag som helst kommer det ske ser det ut smo) samtidigt som jag tycker ho kan vänta en stund;)

nä vill att on ska krypa och upptäcka världen=) bara dags att säkra hemmet nu innan hon väl är överallt, så det ska bli ett projekt efter vi vart i tällberg elr innan..vi får se=) men lösas inom kort måste det göras..!=)


Att klä på elr byta blöja på ronja har blivit världens sport alltså..hon ligger långt ifrån still, så man blir fan svettig varje jävla gång haha!

uhmm, aaahh..såäremeddet..


Nu ska jag plocka undan ROnjas leksaker sen bajsa! höhhöhhöhöh...


hejdaaa. 




Ovido - Quiz & Flashcards